UNA DESCRIPCIÓ DE LA DIVERSITAT LINGÜÍSTICA EUROPEA

divendres, 18 de febrer del 2011

CONTRA LA CENSURA DE TV3 AL PAÍS VALENCIÀ



EL GOVERN FRANQUISTA DEL PAÍS VALENCIÀ HA FORÇAT A INTERROMPRE LES EMISSIONS DE TV3 EN AQUESTA REGIÓ DELS PAÏSOS CATALANS.

ELS ANYS PASSEN, PERÒ LA PERSECUCIÓ CONTRA LA LLENGUA CATALANA CONTINUA!

EL "PARTIDO POPULAR" ÉS EL PARTIT MÉS IGNOMINIÓS QUE PATIM A LA NOSTRA NACIÓ. NO CONFORMATS A SER CORRUPTES I APROFITAR-SE DEL PODER INSTITUCIONAL PER A ENRIQUIMENT PERSONAL, VOLEN FER DESAPARÈIXER QUALSEVOL SENYAL D'IDENTITAT CATALANA.


PP = PARTIT DE LA VERGONYA

2 comentaris:

  1. TV3 renta el cervell. No volem que s'imposi la idea del català i del catalanisme des del govern. El català és molt més que una televisió. TV3 no es necessaria en absolut.

    Si us plau, apaga la tele!

    ResponElimina
  2. Si TV3 és necessària o no que ho decideixi la gent, que pugui triar en llibertat. No és el govern franquista de València qui ha de decidir si TV3 és necessària o no. Això és pura censura i una manera d'impedir més presència de la llengua catalana a l'oferta televisiva. No és precisament amb la voluntat d'impedir que TV3 "renti el cervell" a ningú que prohibeixen TV3; ells també el renten, i molt més a fons, amb Canal 9. Per a poder "apagar la televisió" primer l'hem de poder encendre: és un exercici de llibertat absoluta que cap govern -i més un govern de franquistes corruptes- té dret a impedir.

    ResponElimina

Creative Commons License

Els escrits de http://dodeparaula.blogspot.com/ estan subjectes a una llicència de Reconeixement-Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons

NOMBRE TOTAL DE VISITES AL BLOG