UNA DESCRIPCIÓ DE LA DIVERSITAT LINGÜÍSTICA EUROPEA

divendres, 20 de juliol del 2012

ELS 34 RENEGATS QUE HAN ARRACONAT EL CATALÀ A LES ILLES


Aquí teniu, perquè els vegeu la cara i en sapigueu els noms, les fotos dels 34 renegats del Parlament de les Illes Balears que han decidit arraconar la llengua catalana de la funció pública. Les fotos han estat publicades pel "Diari de Balears" el 18 de juliol de 2012. QUE LA INDIGNITAT CAIGUI ETERNAMENT DAMUNT ELLS. EL POBLE DE LES ILLES BALEARS NO ELS OBLIDARÀ MAI.
(Clicau damunt la imatge i la veureu més grossa)
 Com que els noms es veuen molt petits, vet-los aquí, d'esquerra a dreta i de dalt a baix: 

JOSÉ-RAMON BAUZÁ DÍAZ, PEDRO ROTGER LLABRÉS, MARGARITA CABRER GONZÁLEZ, MARÍA SALOM COLL, SANTIAGO TADEO FLORIT, JAIME FERNÁNDEZ JUAN, ANA MARÍA AGUILÓ GARCIAS, PEDRO PALAU TORRES, MARGARITA DURÁN CLADERA, ANTONIO CAMPS CASASNOVAS, MARÍA ASUNCIÓN PONS FULLANA, CARLOS LUÍS VERAMENDI MESTRE, JOSÉ MARÍA CAMPS BUENAVENTURA, JOSÉ TORRES CARDONA, CAROLINA TORRES CABAÑERO, MARÍA VIRTUDES MARÍ FERRER, ANTONIA VALLÉS RAMIS, EULALIA LLOFRIU ESTEVA, ALEJANDRO SANZ BENEJAM, MANUEL JOSÉ MONERRIS BARBERÁ, FRANCISCO MERCADAL ALABERN, ÓSCAR FIDALGO BESTARD, MARÍA JOSÉ BAUZÁ ALONSO, ROSA MARÍA BAUZÁ COLOM, LOURDES BOSCH ACARRETA, MARGARITA PROHENS RIGO, MISERICORDIA SUGRAÑES BARENYS, GABRIEL JOSÉ MARTÍ BALLESTER, FERNANDO RUBIO AGUILÓ, MARGARITA SERRA CABANELLAS, VICENTE SERRA FERRER, LORENZO GALMÉS VERGER, MIGUEL ÁNGEL JEREZ JUAN, CATALINA PALAU COSTA

Aquest són els noms i les cares dels 34 diputats de les Balears que han renegat públicament de la seva llengua en la sessió del Parlament del dia 17 de juliol de 2012, però no són els únics renegats. Amb ells hi ha consellers, directors generals, regidors municipals, etc., els noms dels quals podeu veure a l'adreça: http://nespardenyeta.blogspot.com.es/2012/01/els-noms-dels-botxins.html . Escampau aquestes llistes a tot el món. Si tan orgullosos n'estan, de trair el seu propi poble, els agradarà fer-se famosos internacionalment.

¿Què té aquesta terra nostra que congria traïdors?

3 comentaris:

  1. Que es pot dir d'aquesta colla de mal-nascuts???. Quan una persona renega de les seves arrels , del que es per cultura i per història , es per que s'ha venut l'ànima al diable. Tant de bo aquests 34 botiflers cremin per sempre mes !!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Caminem. Son Dolents i odien l'idioma català

    El proper agost s'inicia la Marxa a Europa (a peu) que partirà des de les principals ciutats catalanes amb l'objectiu d'arribar l' 11 de setembre a Estrasburg i entregar un manifest a favor de la independència de Catalunya al Parlament europeu. Tothom que s'hi vulgui afegir ho podrà fer per etapes, no cal apuntar-se per fer tota la marxa: si teniu un dia lliure per venir a caminar ho podreu fer. Entre l'1 i el 5 d'agost, i des de diversos punts de Catalunya, els marxadors que ho desitgin sortiran de les seves poblacions fins arribar a Vic. Serà l'etapa zero. El dia 6, la marxa sortirà cap a Estrasburg. Podreu veure a quina etapa us voleu afegir a la web marxaaeuropa.cat.
    Espanya continua fent d'imperi amb Catalunya. Ens té reduïts a província escanyada i sense poder, sense competències i sense diners. La independència només vindrà de la mà d'Europa, perquè queda clar que Espanya només s'aprofita dels seus beneficis i li posa inconvenients per al seu desenvolupament.
    Moisès Broggi ens ho diu ben clar al seu llibre Reflexions d'un vell centenari: “El millor dels pactes fiscals sempre serà pitjor que la independència [...] perquè els problemes locals s'han de resoldre localment. No pot ser que un problema d'aquí l'hagin de resoldre a Madrid.”
    Lluís Llach també ens anima a caminar des de fa quaranta anys: “ I caminem per poder ser i volem ser per caminar”... cap a Estrasburg, a demanar el que és nostre. Això sí, hem de caminar ben arremangats perquè o ens arremanguem o ho perdrem tot.
    M. ÀNGELS ALSINA I BOSCH / BESCANÓ GIRONÈS
    Publicat a El Punt Avui. Edició Nacional

    ResponElimina
  3. Caminem 23/07/12

    Considero una excel·lent iniciativa. Estrasburg, l'anar en marxa i el raonament del Dtor. Brogi. Jo, que els meus orígens son forans, fa molts anys que penso, manifesto i amb el pas del temps, els esdeveniments potencien el pensament de que els espanyols no volen només que els nostres impostos per distribuir-los per les espanyes, donant-li volada i deixant-nos sense capacitat de resposta. Després volen augmentar les agressions, intensificar la humiliació i destrossar-nos els nostres símbols. Tenen l’odi ficat AL FETGE i no precisen una intervenció d’urgència.

    ResponElimina

Creative Commons License

Els escrits de http://dodeparaula.blogspot.com/ estan subjectes a una llicència de Reconeixement-Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons

NOMBRE TOTAL DE VISITES AL BLOG